Geef een origineel kraamcadeau

We weten hoe moeilijk het kan zijn om een kraamcadeau te vinden. Aan de ene kant wil je iets geven waar de ouders echt iets aan hebben. Aan de andere kant wil je weer heel origineel zijn. Best een lastige zoektocht dus. En als je de smaak van de ouders niet weet, dan val je al snel door de mand. Toch kun je ervoor zorgen dat je met een origineel kraamcadeau op de stoep staat, wat toevallig ook iets is waar de ouders echt wat aan hebben. Wat voor cadeaus we dan bedoelen lees je hieronder.

Baby

Een prachtige rugzak

Als je niet zo bekend bent met kraamvisites, zul je dit zelf vast een raar cadeau vinden. Geef je als kraamcadeau niet iets waar een baby wat aan heeft? In de meeste gevallen natuurlijk wel. Alleen, ouders hebben vaak alles al in huis. Ze gaan met belangrijke spullen natuurlijk niet wachten tot er iemand op kraamvisite komt. Daarom kun je veel beter spullen kopen, waar ze op lange termijn iets aan hebben. Zo’n rugzak kind komt vaak ook veel sneller van pas dan dat je denkt. In het begin worden er nog hele luiertassen meegenomen, maar op den duur volstaat een kinderrugzak. 

Om het cadeau al helemaal af te maken, kun je er voor kiezen om deze te personaliseren. Laat zijn of haar naam erop zetten. Zo wordt het een heel persoonlijk cadeau, waar ze nog lang plezier van gaan hebben. Kies bijvoorbeeld voor de rugzak met teddystof. Beeld je in dat je hem of haar daar over een paar jaar in ziet lopen. Dat is toch super schattig? 

Een stoere loopauto

Ik hoor je denken, weer zo’n cadeau waar ze nu nog niks aan hebben. Enigszins klopt dat, want ze zijn nog lang niet groot genoeg om erop te zitten. Tegen die tijd kan het wel dienen als een mooi accessoire in de babykamer. Er komt toch een tijd dat ze gaan ontdekken. Als die tijd aanbreekt, hebben de ouders al een loopauto paraat om ze een handje op weg te helpen. 

Ook hier gaan ze weer heel veel plezier van hebben. Ouders krijgen ook liever spullen waar ze echt wat aan hebben. Dat 50ste rompertje is leuk, maar niet per se nodig. Voordat je het weet zijn er eruit gegroeid. Met een loopauto is dat heel anders. Daar hebben ze echt wat aan. En in het begin staat het ook leuk in de babykamer. 

Een persoonlijke knuffel

Knuffels kun je nooit genoeg hebben, dat bestaat niet. Voornamelijk in de eerste levensjaren niet. Als ze eenmaal grijphandjes krijgen, verlies je een hoop. Je zult veel kwijt gaan raken, omdat van alles en nog wat op de grond wordt gegooid. In een maand tijd ben je al gauw 4 knuffels lichter. 

Knuffels zijn dus een heel goed kraamcadeau. Je kunt zelfs een knuffel laten personaliseren. Dan komt de naam van de baby erop te staan. Wie weet dat je de knuffel daardoor ook vaak nog terug gaat vinden, mocht je hem een keer verliezen. 

Je kunt kiezen voor een grote knuffel, die straks in bed komt te staan. Of wil je liever een knuffel geven waar ze veel sneller wat aan hebben? Kies dan bijvoorbeeld voor een knuffeldoekje. Hier kunnen ze al veel sneller mee spelen, indien ze grijphandjes krijgen. Ook deze knuffeldoekjes zijn te personaliseren met naam. Hetzelfde geldt voor speendoekjes. Alles is te personaliseren. Ideaal, want zo kun je de spullen van een tweeling bijvoorbeeld ook niet door elkaar halen. Bovendien is alles wat gepersonaliseerd is ook zoveel leuker. Het ziet er meteen anders uit.